Sandanski1.com

Германец бяга панически от Меркел, намерил е рая в Сандански Германец бяга панически от Меркел, намерил е рая в Сандански

Опера край пирамидите в Мелник Опера край пирамидите в Мелник

Много тревожни данни за здравния статус на учителите у нас Много тревожни данни за здравния статус на учителите у нас

Потребителски кредит За Вашите непредвидени финансови нужди - бърз, лесен и удобен потребителски кредит

14 Jan 2017 :: Sandanski1.com

Потребителски кредит се предлага все по-често, поради увеличаващото се търсене на услугата. Това, което привлича голямо внимание върху този тип паричен кредит е неговата необичайно ниска лихва

Потребителски кредит е популярна банкова услуга, която предоставя финансиране на текущите нужди на физически лица. Тези кредити се регулират основно от Закона за потребителски кредит, който е в сила от 1 октомври 2006 г.

Такива финансови инструменти предлагат нови възможности за много хора, които по една или друга причина са с ограничен достъп до парични средства.

Тези кредити обикновено се отпускат за малки суми. При Smilecredit.bg това се случва изцяло онлайн.

Само за няколко минути и вече сте подали заявка за превод към Вашата сметка. Не са нужни сложни обезпечения, търсене на поръчители, дълго чакане и некоректно събиране на задължения. Само четири клика са достатъчни.

Ако имате нужда да покриете еднократни разходи ПОТЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ е точното решение за Вас.

Потребителски кредит

Днес живеем в забързани и динамични дни, в които подсигуряването на дълго чакана почивка, покупка на подарък, изненадваща нужда от медицински услуги или просто плащане на комунални услуги, може да бъде обезпечено бързо само с 4 клика.

Потребителски кредит се предлага все по-често, поради увеличаващото се търсене на услугата. Това, което привлича голямо внимание върху този тип паричен кредит е неговата необичайно ниска лихва. Вероятността да не Ви бъде отпуснат е значително малка и не е необходимо да сте финансов експерт, за да осъзнавате предимствата на потребителски кредит.

Ако имате нужда да покриете еднократни разходи, потребителски кредит е точното решение за Вас.

Със Smilecredit.bg това се случва олекотено и с грижа за Вас. Компанията е небанкова финансова институция, осъществяваща кредитиране онлайн. Основната й цел е да предостави на хора, изпаднали в неудобна финансова ситуация, прозрачни, честни и коректни условия.

Фирмата цени личността и затова цялата информация за личните данни се съхранява стриктно и съобразно всички изисквания на закона.

Smilecredit.bg е търговската марка на финансовата институция "Ай Ти Еф Груп".

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041