Sandanski1.com

Фотоконкурс на Sandanski1.com. Темата: Фотоконкурс на Sandanski1.com. Темата: "Есен в Сандански"

Допитване: Вашето мнение за обединението на болниците в Сандански и Петрич Допитване: Вашето мнение за обединението на болниците в Сандански и Петрич

През 2018 г. няма да се заделят пари за саниранеПрез 2018 г. няма да се заделят пари за саниранеРедакционни

Започна обособяването на индустриална зона Сандански Започна обособяването на индустриална зона Сандански

 Бождовският язовир е трябвало да осигури 5 млн. куб метра вода за Сандански Бождовският язовир е трябвало да осигури 5 млн. куб метра вода за Сандански

Допитването за обединението на болниците в Сандански и Петрич: Господи, дано не боледуваме! Допитването за обединението на болниците в Сандански и Петрич: "Господи, дано не боледуваме!"

Председателят на Общинската организация на БСП - Снежана Стоянова, е първата от Сандански, номинирана за кандидат-депутатПредседателят на Общинската организация на БСП - Снежана Стоянова, е първата дама от Сандански, номинирана за кандидат-депутат

21 Jan 2017 :: Sandanski1.com

Сред предложените бяха още бившият зам.-кмет на Община Сандански Младен Тимчев, общинският съветник Андон Ризов, Бойка Кадрева, Иван Ченчев и Кристиян Вигенин

Конференцията на Общинската организация на БСП - Сандански, състояла се в събота, 21 януари, посочи двама млади политици, които да бъдат включени в листите на социалистите за предстоящите извънредни парламентарни избори.

Най-много гласове - 34 от 37 възможни, получи Снежана Стоянова, председател на Общинската организация на БСП, следвана от Николай Бошкилов, който е областен председател на партията, той получи 30 гласа.

Стоянова и Бошкилов трява да бъдат одобрени от висшестоящите органи на БСП.

Сред предложените кандидати за депутати бяха още бившият зам.-кмет на Община Сандански Младен Тимчев, общинският съветник Андон Ризов, Бойка Кадрева, Иван Ченчев и Кристиян Вигенин. Ризов и Кадрева си направиха самоотвод.

Вигенин, бивш министър на външните работи и евродепутат, получи 3 гласа, но бе препоръчан от конференцията за водач на листата на БСП в Първи многомандатен избирателен район - Област Благоевград.

Гост на политическия форум на социалистите от Община Сандански бе и Йорданка Атанасова, която от 10 месеца ръководи БСП в Община Петрич.

Дневният ред на конференцията включваше също така отчет на народния представител от Първи многомандатен избирателен район - Област Благоевград, Кристиян Вигенин, анализ на обществено-политическата обстановка на Общинската партийна организация и насоки за работата й през 2017 година, отчет на общинския съветник Андон Ризов и обсъждане на проект за предизборната платформа на БСП.

Чуйте кратко интервю с Кристиян Вигенин. "Успехът на БСП с избирането на Румен Радев за президент е безспорен. Ще съумеете ли като партия да развиете това "предмостие" и с успех в стратегическа дълбочина?", е първият въпрос, на който отговори Вигенин.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3