Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век

Председателят на Общинската организация на БСП - Снежана Стоянова, е първата от Сандански, номинирана за кандидат-депутатПредседателят на Общинската организация на БСП - Снежана Стоянова, е първата дама от Сандански, номинирана за кандидат-депутат

21 Jan 2017 :: Sandanski1.com

Сред предложените бяха още бившият зам.-кмет на Община Сандански Младен Тимчев, общинският съветник Андон Ризов, Бойка Кадрева, Иван Ченчев и Кристиян Вигенин

Конференцията на Общинската организация на БСП - Сандански, състояла се в събота, 21 януари, посочи двама млади политици, които да бъдат включени в листите на социалистите за предстоящите извънредни парламентарни избори.

Най-много гласове - 34 от 37 възможни, получи Снежана Стоянова, председател на Общинската организация на БСП, следвана от Николай Бошкилов, който е областен председател на партията, той получи 30 гласа.

Стоянова и Бошкилов трява да бъдат одобрени от висшестоящите органи на БСП.

Сред предложените кандидати за депутати бяха още бившият зам.-кмет на Община Сандански Младен Тимчев, общинският съветник Андон Ризов, Бойка Кадрева, Иван Ченчев и Кристиян Вигенин. Ризов и Кадрева си направиха самоотвод.

Вигенин, бивш министър на външните работи и евродепутат, получи 3 гласа, но бе препоръчан от конференцията за водач на листата на БСП в Първи многомандатен избирателен район - Област Благоевград.

Гост на политическия форум на социалистите от Община Сандански бе и Йорданка Атанасова, която от 10 месеца ръководи БСП в Община Петрич.

Дневният ред на конференцията включваше също така отчет на народния представител от Първи многомандатен избирателен район - Област Благоевград, Кристиян Вигенин, анализ на обществено-политическата обстановка на Общинската партийна организация и насоки за работата й през 2017 година, отчет на общинския съветник Андон Ризов и обсъждане на проект за предизборната платформа на БСП.

Чуйте кратко интервю с Кристиян Вигенин. "Успехът на БСП с избирането на Румен Радев за президент е безспорен. Ще съумеете ли като партия да развиете това "предмостие" и с успех в стратегическа дълбочина?", е първият въпрос, на който отговори Вигенин.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3