Sandanski1.com

Фотоконкурс на Sandanski1.com. Темата: Фотоконкурс на Sandanski1.com. Темата: "Есен в Сандански"

Допитване: Вашето мнение за обединението на болниците в Сандански и Петрич Допитване: Вашето мнение за обединението на болниците в Сандански и Петрич

През 2018 г. няма да се заделят пари за саниранеПрез 2018 г. няма да се заделят пари за саниранеРедакционни

Започна обособяването на индустриална зона Сандански Започна обособяването на индустриална зона Сандански

 Бождовският язовир е трябвало да осигури 5 млн. куб метра вода за Сандански Бождовският язовир е трябвало да осигури 5 млн. куб метра вода за Сандански

Допитването за обединението на болниците в Сандански и Петрич: Господи, дано не боледуваме! Допитването за обединението на болниците в Сандански и Петрич: "Господи, дано не боледуваме!"

За първи път бюджетът на Община Сандански надхвърли 30 млн. лв

26 Jan 2017 :: Sandanski1.com

Финансовия план на общината за 2017-та бе приет от Общински съвет с пълно единодушие

Общински съвет - Сандански, прие Бюджет 2017. За първи път той надмина отметката 30 млн. лева.

Приходите от местни дейности са 14.159 млн. лв., а от държавни - 16.089 млн.

"Бюджетът е основно насочен към младите хора в Община Сандански", резюмира кметът Кирил Котев в обяснителната си записка, с която запозна в началото на дебата общинските съветници и им благодари за професионалната работа, след като финансовия план на общината бе приет с пълно единодушие.

В бюджета са включени 2.3 млн. лева за бъдещата спортна зала, 1.108 млн. собствени приходи 2.949 млн. от републиканския бюджет, както и всички проекти, свързани с енергийна ефективност на публични и частни жилищни сгради, чието изпълнение започва през тази година.

Приходите от Синята зона се очаква да бъдат 530 000 лева.

Бюджетът е изпълним, оптимален, а в идейната си част прави крачка напред спрямо минали години, казаха те. Независимо от това, че приближават извънредни парламентарни избори, дебатите по него не бяха политизирани, а експертни, с грижа за гражданите на общината.

Това са мненията на четирима души, събрани в 4 минути - кметът на Община Сандански Кирил Котев, зам.-председателят на Представителната група на ПП РЗС Костадин Станоев, председателят на Постоянната комисия по бюджет и финанси при ОбС Живко Иванов и съветник Явор Аргиров за Бюджет 2017 на Община Сандански.

Чуйте мненията на четиримата:

Listen to "За първи път: Бюджетът на Община Сандански надхвърли 30 млн. лв" on Spreaker.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3