Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век

Протестна подписка срещу ЧЕЗ в село Склаве

07 Sep 2017 :: Sandanski1.com

Компанията поставя ел. табла, които затрудняват придвижването на хора по тротоарите

Протестна подписка срещу ЧЕЗ в село Склаве започна днес. Причината за негодуванието на хората е "оригинално" поставяне на ел. табла. Така монтирани, те затрудняват придвижването по тротоарите.

По този повод с общинският съветник от ПП РЗС Костадин Станоев разпространи следната декларация:

Здравейте приятели!

Към мен, в качеството ми на общински съветник, се обърнаха стотици жители на село Склаве, които от няколко дни подготвят протестна подписка до кмета на Община Сандански и Общински съвет относно безобразията на ЧЕЗ, чийто служители монтират електрически табла по стълбовете така, че същите да възпрепятстват свободното предвижване на хора по тротоарната мрежа.

В подписката се казва:

Ние, долуподписаните жители на село Склаве, искаме да се направи публична дискусия, на която да се вземе адекватно решение за правилно позициониране на ел. таблата така, че същите да не пречат на свободното ни придвижване по тротоарните зони на селото.

Ние искаме ел. таблата да бъдат монтирани така, както се монтират в град Сандански, а именно - по външните стени на къщите, по външните огради и на места където няма да пречат.

Посетих селото и установеното е документирано в снимков материал, който съм качил по-долу.

Коментарите оставям на Вас.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3