Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век

Обир в Мирото, Сандански

11 Sep 2017 :: Sandanski1.com

Случката не е единствена през това лято

Сандански. Лятната къпалня Мирото, култово място за лечение на човеци от всички вери, раси и народности на планетата, изстрада през почивните дни на безмилостен грабеж.

Откраднато е всичко, удобно за пренасяне с голи ръце: четките за почистване на басейна, метли и други работни принадлежности на персонала, както и железен боен чук, с който са набиват тапите на езерцето със чудодейната минерална вода.

Не е заловен нито един индианец, негър или ескимос, няма заподозрени, няма и камера, която да е фиксирала среднощния набег на печенегите.

Случката не е единствена през това лято.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3