Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век

Изпълнителят на тол системата ще бъде избран през октомври

11 Sep 2017 :: Sandanski1.com

За превозните средства с тегло до 3,5 т ще си останат винетките, но сегашните хартиени стикери ще бъдат заменени с електронни

Очакваме през месец октомври да имаме избран изпълнител на тол системата и през 2018 г. да довършим процедурата по въвеждането й, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков пред Нова тв.

"Не сме се отказали и да заведем иск срещу жалбоподателите, заради които България търпеше загуби в продължение на година и половина от невъвеждането на тол таксите", добави той.

За превозните средства с тегло до 3,5 т ще си останат винетките, но сегашните хартиени стикери ще бъдат заменени с електронни.

Превозните средства, които са с тегло над 3,5 т. ще попаднат в обхвата на тол системата, каза министърът.

В тази категория попадат и големите автобуси, но за тях се предвиждат облекчения, тъй като те предоставят специален вид услуга. След въвеждането на тол-системата основната тежест ще бъде поета от големите тирове, подчерта Нанков.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3