Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век

ЛРД СОКОЛ насити реките на Община Сандански със 7000 пъстърви

13 Sep 2017 :: Sandanski1.com

Пъстървата е една от храните, които е добре редовно да включваме в хранителното си меню

Тези дни ЛРД "Сокол-1920", Сандански, обогати реките на Община Сандански 7000 пъстърви - 6000 балканска и 1000 американска.

В реките от високите части на общината е пусната балканската, а в по-ниската -"американката".

Преди около месец ловците започнаха кампания за разселване на яребици и кеклици - общо 450 птици от двата вида, в характерните им местообитания.

Б. ред. Пъстървата е една от храните, които е добре редовно да включваме в хранителното си меню. Подобно на сьомгата, и пъстървата е изключително полезна, предимно заради високото си съдържание на Омега-3 мастните киселини. Те са изключително важни за работата на сърцето и нервната система. Редовното ядене на пъстърва ще ни зареди с тонус, мозъка – с енергия, а освен това ще накара косата и кожата ни да засияят. Омега 3-мастните киселини са безценни за сухата кожа, която има нужда от постоянно подхранване.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3