Sandanski1.com

Община Петрич и Община Охрид подкрепят Яне Петков за рекорд на Гинес Община Петрич и Община Охрид подкрепят Яне Петков за рекорд на Гинес

ДОПИТВАНЕ. Свързвате ли бъдещето си с град Сандански? ДОПИТВАНЕ. Свързвате ли бъдещето си с град Сандански?

Франция забрани със закон употребата на мобилни телефони в училищата Франция забрани със закон употребата на мобилни телефони в училищатаРедакционни

Сърнички, елени и кенгура в парк ВИДЕО. Сърнички, елени и кенгура в парк "Свети Врач", град Сандански?

Синдикат Синдикат "Образование": МОН ограбва с по 200 лв. на месец всеки български учител

Сандански: Започва саниране на панелни жилищни сгради

16 Nov 2017 :: Sandanski1.com

Сред тях са кооперации в двата жк комплекса

Реализацията на санирането на жилищните сгради в град Сандански по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради навлиза в своята същинска фаза.

Кметът на Община Сандански Кирил Котев подписа договорите за инженеринг с избраните изпълнители по програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради в жк „Спартак“, ул. „Солидарност“, ул. „Асен Златаров“ – кв. "Крайречен", ул. „Марица“ и ул. „Петър Берон“.

След приключването на строителните дейности – гражданите, ще могат да се възползват от резултатите на програмата, по-добро качество на живот, повишена степен на опазване на околната среда и преди всичко – по ниска консумация на енергия за отопление (през зимата) и охлаждане (през лятото), а от там, в дългосрочен план, спестени средства от домакинствата.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041