Sandanski1.com

ВИДЕО. Гаврата с училището в Мелник ВИДЕО. Гаврата с училището в Мелник

ВИДЕО. БСП започна и в Сандански подписка по националната гражданска инициатива ВИДЕО. БСП започна и в Сандански подписка "Държавата да отмени сделката за ЧЕЗ

ДОПИТВАНЕ. Какво може да направи Община Сандански, за да преодолее дефицита от кадри в здравеопазването? ДОПИТВАНЕ. Какво може да направи Община Сандански, за да преодолее дефицита от кадри в здравеопазването?

Сдружението на хотелиерите от Сандански определи благотворителните си каузи за Коледа Сдружението на хотелиерите от Сандански определи благотворителните си каузи за Коледа

18 Nov 2017 :: Sandanski1.com

В традиционния бал ще участват певците Теди Еротеева и Карамфил Божиков, както и танцови състав „Македонска хубост“, всички - благотворително

Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – Сандански, определи благотворителните си каузи за традиционния си Коледен бал.

Те са три, две от тях са свързани с децата на града.

Първата кауза е събиране на средства за закупуване на микробус за възпитаниците на Детски център „Света Неделя“.

Втората – поемане на част от разходите, необходими за ново обзавеждане за Детски отдел на библиотеката към Народно читалище „Отец Паисий-1919".

Третата – съфинансиране при създаването на бъдещата галерия на художниците от града, която ще бъде разположена на втория етаж в Дома на културата, който в момента се ремонтира по проект за енергийна ефективност.

Коледният бал на Сдружението ще се състои на 10 декември в „Интерхотел Сандански“. Начало – 20 часа.

Освен търг за предмети на изкуството, 15 на брой, ще бъде организиран и базар за предмети, изработени от ученици.

В бала ще участват певците Теди Еротеева и Карамфил Божиков, както и танцови състав „Македонска хубост“, всички - благотворително.

atanasov © sandanski1.com

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3