Sandanski1.com

МОН публикува линковете за достъп до електронните учебници МОН публикува линковете за достъп до електронните учебници

Санданчанка пита президента Радев: Готови ли сме за Клуба на богатите? Санданчанка пита президента Радев: Готови ли сме за Клуба на богатите?

Свинщини край река Струма, близо до град Сандански Свинщини край река Струма, близо до град Сандански

Сандански получи приз за най-просперираща за балнео и СПА туризъм община 2017

29 Nov 2017 :: Sandanski1.com

Наградата бе връчена лично на кмета на Община Сандански – Кирил Котев от Илия Пасков

На 28 ноември 2017 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи в „София Хотел Балкан” своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

В присъствието на вицепремиера Валери Симеонов, зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева, зам.-министъра на труда и социалната политика Султанка Петрова, представители на общини-партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, членове на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в областта на туризма и представители на националните медии се връчиха тазгодишните награди на асоциацията.

И тази година на церемонията Община Сандански отново намери своето място с приз за "Най-просперираща община в Балнео и СПА туризма на 2017 година". Наградата бе връчена лично на кмета на Община Сандански – Кирил Котев от Илия Пасков – член на Управителния съвет на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

И тази година на церемонията, община Сандански отново намери своето място с приз за „Най-просперираща община в Балнео и СПА туризма на 2017 година“.

Наградата бе връчена лично на кмета на Община Сандански – Кирил Котев от Илия Пасков – член на Управителния съвет на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3