Sandanski1.com

ВИДЕО. За бъдещия Клуб ЛИК в град Сандански ВИДЕО. За бъдещия Клуб ЛИК в град Сандански

Реставрация на православен храм ВИДЕО. Реставрация на православен храм "Свети Георги", град Сандански

ОФК Вихрен - град Сандански, организира футболен турнир за деца от пет възрастови групи ОФК "Вихрен" - град Сандански, организира футболен турнир за деца от пет възрастови групи

Приключи и последният трети етап от конкурс „С идея за бъдещето на Сандански”

04 Dec 2017 :: Sandanski1.com

Активността по време на гласуването бе изключително голяма, а броят гласували - 1956 души

На 3 декември приключи и последният трети етап от конкурс „С идея за бъдещето на Сандански”, в който ученици и младежи от града участваха в номинации в областите образование, култура и спорт.

В първия етап от конкурса се събираха всички предложения на ученици и младежи на възраст между 13-26 години с успехи в определените категории. Във втория етап всички кандидатури се разгледаха и преминаха през оценката на конкурсно жури.

Същинската част на конкурса се проведе в периода 26 ноември – 3 декември, когато чрез онлайн гласуване всеки един желаещ можеше да даде гласа си за предпочитания от него участник. Така до последната минута битката бе оспорвана, а конкуренцията голяма.

Активността по време на гласуването бе изключително голяма, а броят гласували бе 1956 души. Това бе показателно, че жителите на община Сандански оценяват високо успехите и постиженията на младите хора и ги подкрепят в техните начинания.

Победителите в конкурс „С идея за бъдещето на Сандански” ще бъдат излъчени по точкова система, в която еднаква тежест ще имат гласовете на гражданите и на журито.

Резултатите от конкурса на Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” ще бъдат обявени на 7 декември 2017 г. от 18:00ч на официална церемония в конферентната зала на „Интерхотел Сандански“.

Организаторите от Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” благодарят на всички хора, съпричастни с инициативата и каузата за подкрепа развитието на младежите в град Сандански.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041