Sandanski1.com

Празник на цветята в Сандански. Студенти от Лесотехническия университет представиха 12 проекта ВИДЕО. "Празник на цветята" в Сандански. 12 проекта за града и парка

Великденски турнир по шахмат, организатор е Община Сандански Великденски турнир по шахмат за деца и възрастни, 28 и 29 април, организатор е Община Сандански

Фестивал „Опера на мелнишките пирамиди“ по мащаб и новаторство обещава да бъде истински пробив в културния афиш ВИДЕО. Фестивал „Опера на мелнишките пирамиди“ в края на юли

За първи път момчетата ВК "Медиус Волей", град Сандански, взеха участие в регионално първенство

11 Dec 2017 :: Sandanski1.com

За жалост те загубиха и двете си срещи

На 9 декември в Перник с участието на 11 отбора от регион "Струма" се състоя състезание по волейбол за пре кадети (2003-2004) момчета. За първи път момчетата от ВК "Медиус Волей", град Сандански, взеха участие на такъв вид първенство.

В групата на нашия клуб попаднаха отборите на Благоевград, "Ботев" (Ихтиман) и "Чорни" (Брезник). Оформиха се следните двойки: "Ботев" (Ихтиман) - Брезник, "Медиус Волей" - Благоевград.

Сандански загуби с 2:0. След като започна по прекрасен начин първия гейм и водеше с 21:16, но допусна обрат и загуби с 28:26.

На финала "Ботев" (Ихтиман) надделя с 2:1 гейма над Благоевград, а "Медиус волей" загуби от "Чорни" (Брезник) с 0:2 гейма.

Поради ангажиментите на треньора Станислав Николов към мъжкия отбор, който играеше по същото време в Сандански срещу "Септември про Синема", момчетата бяха водени от от председателя на клуба Стоян Стоянов .

Мъжете се наложиха с чисто 3:0 над "Септември" със следните резултати в геймовете: 25:19, 31:29 и 25:19.

Следващата седмица мъжете играят срещу отбора на Трън, а момчетата (2005-2006) ще участват в регионално първенство в Перник.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041