Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век ВИДЕО. Из историята на Сандански. Българо-югославските събори, 70-те години на XX век

АБВ - Сандански, се подготвя за европейските и Местни избори 2019

11 Feb 2018 :: Sandanski1.com

В структурите на партията ще се състои дебат за начина й за участие в двата предстоящи вота

АБВ - Сандански, да започне незабавна подготовка за кампанията за избори за Европейски парламент и Местни избори 2019, това бе решено на съвместно заседание на членовете и симпатизантите на партията и гражданския съвет към общинската й организация.

Към края на месеца ще бъде определена и дата за общинска отчетно-изборна конференция, която ще се състои през април.

Местното ръководство на партията поиска също така членовете и симпатизантите на ПП АБВ - Сандански, да изразят мнение по начина на участие в предстоящите догодина избори - самостоятелно, в местна коалиция, подкрепа на кандидати, както и да бъде направен своевременен избор на водач на листата за общински съветници.

Общинската организация на ПП АБВ - Сандански, има мандат от Националния съвет на партията да предприеме действия и да провежда разговори за
"формиране на коалиция на принципна и равнопоставена идейно политическа основа за участие в изборите за Европейски парламент и Местни избори 2019 г."

Апелът към младежката и женската организация на партията, гражданския съвет и клубовете е да се прояви инициативност при номинирането на кандидати, които да бъдат утвърдени от предстяящата общинска конференция.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3