Sandanski1.com

ВНИМАНИЕ! Настъпва отоплителният сезон! Правила за безопасност ВНИМАНИЕ! Настъпва отоплителният сезон! Правила за безопасност

Сандански ликува! Кенгурото Кики е намерено!!! Сандански ликува! Кенгурото Кики е намерено!!!

ВИДЕО. Среща с Мартин Петров, този път след едногодишната му специализация в Япония ВИДЕО. Среща с Мартин Петров, този път след едногодишната му специализация в Япония

Отворено писмо до Юлиана Попдимитрова. От Диана Цинцарска Отворено писмо до Юлиана Попдимитрова. От Диана Цинцарска

02 May 2018 :: Sandanski1.com

Поводът е видео с Юлиана, публикувано в Sandanski1.com. ВИЖТЕ ТУК!

Отворено писмо до медиите в регион Сандански.

От Председателя на СНЦ „Българско е“ Диана Цинцарска относно закононеоснователните претенции на г- жа Юлиана Попдимитрова


Твърдение 1: „Общината поканила г-жа от Стара Загора да организира събитието...“

Фактически обстоятелства - По време на велигденските празници, ръководената от мен организация получи покана от община Сандански да участвам на изложение на български производители, за да се разнообрази и подобри дотогавашните „ улици на занаятите“.

Общината се обърна към лигитимна организация с опит и добро име.

Твърдение 2: „Откраднали и събитието... била се вдъхновила от видяното в Пловдив...“

Фактически обстоятелства – Ти не крадеш, ти се вдъхновяваш....

Това събитие никога не е било твое. Никога не си внасяла искане в общината и никога не си получавала резолюция „ДА“. Устните договорки нямат стойност.

Аз организирам подобни изложения далеч преди началото на пловдивските и никога не съм имала претенции, че нещо ми е откраднато. Доста е нелепо да намекваш ,че моята организация е взаимствала от теб.

Твърдение 3: „ Неразбирала защо са поканили външен човек... имало нещо...“

Фактически обстоятелства – Участието на занаятчиите от СНЦ "Българско е“ на изложението беше напълно безплатна за участниците. Т.Е. никой не им е събирал по 70 лева, както се е случвало предходните години. Общината предоставя терена безплатно и участниците го получават при същите условия. Нарича се коректност.

Когато през организацията преминават парични средства аз издавам надлежни документи. Питам риторично – ти какви документи издаде в предходните години, за „Таксите“ ,които си събирала?

И в този ред на мисли ще кажа – живеем в законова държава и стойност имат само документите и постигане на целите посредством законни средства. Претенциите и жалванията са без стоиност.

А, по отношение на това защо са избрали за работят с моята организация – Умните хора работят с най- добрите. Това се потвърди и от крайния резултат от събитието – огромни усмивки по лицата на посетителите, доволни клиенти от качество, уникалност и цени, възхитени от резултатите участници –т.е. събитие класи над предишните.

И щом всички са доволни е редно събитието да се повтори.

Благодарение на община Сандански „Българско е“ ще гостува отново в град Сандански и за първи път в град Мелник от 22 до 24 юни. Очаквайте информация за най- интересните изложители.

Б. ред. Публикува се без намеса на коректор и редактор. Мястото е същото - както тук, така и във Facebook.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041