Sandanski1.com

Емил Терзийски е един от четиримата директори, получили наградата Емил Терзийски е един от четиримата директори на училища, получили наградата "Св. Иван Рилски"

24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна 24 май: Дарителска акция в помощ на учителката Златка Анастасова. Сандански, Струмяни, Кресна

Клубът по калиграфия при ПГ Яне Сандански има дългогодишна историяВИДЕО. Клубът по калиграфия при ПГ "Яне Сандански" има дългогодишна история

Отворено писмо до Юлиана Попдимитрова. От Диана Цинцарска Отворено писмо до Юлиана Попдимитрова. От Диана Цинцарска

02 May 2018 :: Sandanski1.com

Поводът е видео с Юлиана, публикувано в Sandanski1.com. ВИЖТЕ ТУК!

Отворено писмо до медиите в регион Сандански.

От Председателя на СНЦ „Българско е“ Диана Цинцарска относно закононеоснователните претенции на г- жа Юлиана Попдимитрова


Твърдение 1: „Общината поканила г-жа от Стара Загора да организира събитието...“

Фактически обстоятелства - По време на велигденските празници, ръководената от мен организация получи покана от община Сандански да участвам на изложение на български производители, за да се разнообрази и подобри дотогавашните „ улици на занаятите“.

Общината се обърна към лигитимна организация с опит и добро име.

Твърдение 2: „Откраднали и събитието... била се вдъхновила от видяното в Пловдив...“

Фактически обстоятелства – Ти не крадеш, ти се вдъхновяваш....

Това събитие никога не е било твое. Никога не си внасяла искане в общината и никога не си получавала резолюция „ДА“. Устните договорки нямат стойност.

Аз организирам подобни изложения далеч преди началото на пловдивските и никога не съм имала претенции, че нещо ми е откраднато. Доста е нелепо да намекваш ,че моята организация е взаимствала от теб.

Твърдение 3: „ Неразбирала защо са поканили външен човек... имало нещо...“

Фактически обстоятелства – Участието на занаятчиите от СНЦ "Българско е“ на изложението беше напълно безплатна за участниците. Т.Е. никой не им е събирал по 70 лева, както се е случвало предходните години. Общината предоставя терена безплатно и участниците го получават при същите условия. Нарича се коректност.

Когато през организацията преминават парични средства аз издавам надлежни документи. Питам риторично – ти какви документи издаде в предходните години, за „Таксите“ ,които си събирала?

И в този ред на мисли ще кажа – живеем в законова държава и стойност имат само документите и постигане на целите посредством законни средства. Претенциите и жалванията са без стоиност.

А, по отношение на това защо са избрали за работят с моята организация – Умните хора работят с най- добрите. Това се потвърди и от крайния резултат от събитието – огромни усмивки по лицата на посетителите, доволни клиенти от качество, уникалност и цени, възхитени от резултатите участници –т.е. събитие класи над предишните.

И щом всички са доволни е редно събитието да се повтори.

Благодарение на община Сандански „Българско е“ ще гостува отново в град Сандански и за първи път в град Мелник от 22 до 24 юни. Очаквайте информация за най- интересните изложители.

Б. ред. Публикува се без намеса на коректор и редактор. Мястото е същото - както тук, така и във Facebook.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3