Sandanski1.com

В Сандански се състоя двадесет и третото издание на популярния колопоход Не на наркотицит В Сандански се състоя двадесет и третото издание на популярния колопоход "Не на наркотиците"

Първият учебен ден и разни други неща (есе на Лени Ханджийска) Първият учебен ден и разни други неща (есе на Лени Ханджийска)

НЧ Отец Паисий-1919, Сандански обявяви прием за новата творческа 2018-2019 година НЧ "Отец Паисий-1919", Сандански, обяви прием за новата творческа 2018-2019 година

ВИДЕО. Колосален урок по човечност поднесе Сандански. Подкрепа за Златка Анастасова ВИДЕО. Колосален урок по човечност поднесе Сандански. Подкрепа за Златка Анастасова

15 Jun 2018 :: Sandanski1.com

Благотворителният концерт "Да подадем ръка на Златка" - в подкрепа на Златка Анастасова, от #Микрево, събра 7105 лева

На сцената в Дома на културата се изявиха Ансамбъл за народни песни и танци "Никола Вапцаров" при Народно читалище "Отец Паисий-1919", танцьорите от "Магия от Пирина", детски хор "Славей", балетите "Хоуп" и "Жасмин", Вокална група "Звънче", ученици от ПГ "Яне Сандански" (училищен театър и група Second Time) и Второ основно училище, Детски танцов състав "Звездица". На събитието присъстваха народният представител Атанас Стоянов и кметът на Община Сандански Кирил Котев, колеги, приятели и съученици на Златка. (Видеото е от финала на концерта).

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041