Sandanski1.com

СНИМКИ. Випуск 2019 на Профилирана гимназия СНИМКИ. Випуск 2019 на Профилирана гимназия "Яне Сандански"

Да бъдем приятели – благотворителен концерт в ДГ "Пролет"

Спортното училище в Сандански днес изпрати Випуск 2019. Аитуриентите Николай МарковСпортното училище в Сандански днес изпрати Випуск 2019. Директорът Н. Марков поздрави абитуриентите

Започна записването за Programming Basics (октомври 2018 г.) в град Сандански

28 Aug 2018 :: Sandanski1.com

Обучението започва на 6 октомври. В рамките на два месеца курсистите ще преминат през всички фундаментални теми в програмирането. Записването е само онлайн! Ето къде - softuni.bg/apply

Софтуерният университет ще проведе безплатен подготвителен курс по програмиране за начинаещи. Сандански е един от 36-те града в цяла България, в които ще се проведе обучението.

Останалите градове са Асеновград, Благоевград, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Димитровград, Добрич, Дупница, Казанлък, Карлово, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, София, Разград, Русе, Самоков, Варна, Свищов, Силистра, Смолян, Сопот, Стара Загора, Троян, Хасково и Шумен.

Курсът стартира на 6-ти октомври. В рамките на два месеца курсистите ще преминат през всички фундаментални теми в програмирането, като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и др.

Курсът "Programming Basics" дава начални умения по програмиране, необходими за всички технологични специалности в Софтуерния университет и завършва с практически изпит по програмиране, който е приемен в програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет.

Курсът е подходящ за всички с интереси към програмирането, не изисква предишен опит и не поставя възрастови ограничения. Желаещите могат да избират между две форми на обучение – присъствена или онлайн.

На успешните курсисти Софтуерният университет ще даде шанс да продължат обучението си в програмата по Софтуерно инженерство и след завършване на курса, при положение, че издържат сертификационния изпит, който не е задължителен. Той ще се проведе на 1 и 2 декември 2018 г (онлайн).

Кандидатстването за курса Programming Basics ще продължи до 27 септември.

Ще очакваме всички желаещи с нетърпение! 😊

Записването е само онлайн! Ето къде - softuni.bg/apply

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041