Sandanski1.com

Мало и голямо, на село и в града, иска да останат надбавките за трудов стаж Мало и голямо, на село и в града, иска да останат надбавките за трудов стаж, показва изследване

Освен Освен "мозъци", от България вече изтичат и "работни ръце"

За младите е по-важно да изглеждат добре, отколкото да са независими, показва проучване За младите е по-важно да изглеждат добре, отколкото да са независими, показва проучване

Сандански ликува! Кенгурото Кики е намерено!!! Сандански ликува! Кенгурото Кики е намерено!!!

06 Nov 2018 :: Sandanski1.com

...

След 17 дни издирване кенгуруту Кики, което избяга от зоокъта в Сандански бе заловено.

"Преди 3 дни собственикът на оранжерия край града го е забелязал и ни сигнализира. Решихме да не предприемаме веднага действия, а го следихме с бинокли два дни от разстояние. Днес то се приближи много до оранжерията, отворихме я и то влезе вътре. Така трима човека го заловихме и го транспортирахме обратно в зоокъта", разказа шефът на малкия зоопарк Георги Каменаров, цитиран от "24 часа".

Кенгуруто е бил е добро здравословно състояние и не е гладувало. Мястото, на което е намерено, е на 7 км западно от Сандански по долината на р. Струма на около 100 м. от новостроящата се магистрала.

Когато шефът на зоокъта и двамата му помощници се приближи до него в оранжерията, то не се изплашило, а напротив - започнало да се гали в тях.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041