Sandanski1.com

Сандански. Властите призоваха хората  с прасета доброволно да ги заколят прасетата. Срок - 26 август Сандански. Властите призоваха хората доброволно да заколят прасетата си. Срок - 26 август

Атанас Василев влиза в надпреварата за кмет на Община Сандански Атанас Василев влиза в надпреварата за кмет на Община Сандански

 Пълна консолидация в ГЕРБ – Сандански, за кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат Пълна консолидация в ГЕРБ – Сандански, за кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат

Парк хотел Пирин - град Сандански, е най-добрият уелнес хотел на Балканите Парк хотел "Пирин" - град Сандански, е най-добрият уелнес хотел на Балканите

07 Dec 2018 :: Sandanski1.com

Наградата е бе присъдена по време на международния форум Балкански награди за туристическа индустрия

На грандиозна церемония елегантният петзвезден Парк хотел "Пирин", разположен в близост до парка на град Сандански, получи престижното отличие "Най-добър 5-звезден уелнес хотел на Балканите”. Посланици, министри, депутати и експерти в туризма връчиха статуетки на отличените.

По време на четвъртото издание на Балкански награди за туристическа индустрия 2018 г. Парк хотел "Пирин" бе награден за значимите си постижения в сферата на туризма.

Призът бе връчен на г-н Иван Терзиев, дългогодишен управител на хотела, който не скри радостта си

Той каза, че "това е отличие не само за Парк хотел "Пирин", но и за град Сандански, както и за "Шарлопов Груп", който през 2019 г. ше отбележи 20 години от създаването си. Щастлив съм, че усилената работа, стремежът към иновации и грижата към госта, са в основата на значимото признание. Нестихващата ни мотивация и желанието ни за развитие и осигуряване на незабравимо преживяване, са причините за изграждането и на новата петзвездна хотелска част, в която гостите ни ще открият дом, далеч от дома."Официален гост на събитието бе г-жа Бояна Шарлопова.

Стилният хотел, гордеещ се с отличните си условия за балнео- и климатолечение, СПА и уелнес ваканции, почивка сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, висок професионализъм, отлична конферентна база, изтънчена кухня и възможности за развлечения, е популярна дестинация сред ценителите на първокласните преживявания.

Той е предпочитано място за провеждане на бизнес срещи, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества, които придобиват нови измерения чрез иновативните подходи, характерни за политиката на хотела.

Величественият Парк хотел "Пирин", част от веригата "Шарлопов Груп", е сбъдната мечта за всеки, който желаее да се потопи в красотата на природата и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен дом, далеч от дома.

Поредното престижно отличие за Парк хотел "Пирин" е следствие от неговата мисия да осигурява на гостите си вдъхновяващо и незабравимо преживяване.

Дългогодишните му усилия в тази посока многократно са оценявани високо. В началото на 2009 г., като пилотен проект за Европа на Европейската СПА асоциация, петзвездният Парк хотел "Пирин" в град Сандански стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS - свидетелство, че отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването.

Участието на Парк хотел "Пирин" във форуми, отличаващи най-значимите постижения в сферата на туристическата индустрия, е част от политиката на хотела, устремен към покриването на най-високите стандарти в областта, които се оценяват на конкурси като Балкански награди за туристическа индустрия.

Събитието, по време на което се присъждат награди на организации и фирми, които работят целенасочено и последователно в сферата на туризма на Балканите, е международен форум с доказан авторитет и вече изградени традиции.

За четвърта поредна година той обедини представители на България, Турция, Македония, Сърбия, фокусирали уменията и усилията си около развитието на сферата и нейната модернизация.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041