Sandanski1.com

ВИДЕО. 14 са вече животните в зоокъта към парк "Свети Врач" - град Сандански

ВИДЕО. Тържествена заря-проверка в чест на 90-годишнината на град Сандански ВИДЕО. Тържествена заря-проверка в чест на 90-годишнината на град Сандански

Къде са туристите? Незапомнен срив на туризма в началото на сезона Къде са туристите? Незапомнен срив на туризма в началото на сезона - цели 15%, за някои пазари дори 20%

Немски лекар ще извършва в град Сандански кастрация на кучета в периода 11-17 февруари Немски лекар ще извършва в град Сандански кастрация на кучета в периода 12-16 февруари

29 Jan 2019 :: Sandanski1.com

Целта е предотвратяване на нежелана бременност и последващо изоставяне на кученца и котенца на улицата

Кампания за кастрация на бездомни кучета и котки започва в град Сандански на 12 февруари и ще продължи 16-ти включително.

Целта е предотвратяване на нежелана бременност и последващо изоставяне на кученца и котенца на улицата.

Акцията ще се осъществи благодарение на неправителствената организация Herz für viele Pfoten Tierschutz, Германия, Любка Митова и със съдействието на Община Сандански.

Кастрациите ще се извършват от високо квалифициран гост – ветеринарен лекар, практикуващ в Германия.

Ако се грижите за бездомни животни или сте осиновили такива, можете да се свържете с нас и да запишете час за кастрацията им.

Кампанията е отворена за хора в силно затруднено материално положение и за възрастни хора, които биха искали да направят нещо добро за своите любимци.

Кампанията се финансира изцяло от дарения и е насочена единствено към животни, които освен по време на такъв тип кампании не биха били кастрирани.

Ако имате възможност да помогнете за хващането на бездомни животни, сте добре дошли!

Бъдете съпричастни и се включете!

Телефони за връзка:
1. 0899938739, Любка Митова
2. 0897309113, Вили Мирева

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041