Sandanski1.com

Сандански. Властите призоваха хората  с прасета доброволно да ги заколят прасетата. Срок - 26 август Сандански. Властите призоваха хората доброволно да заколят прасетата си. Срок - 26 август

Атанас Василев влиза в надпреварата за кмет на Община Сандански Атанас Василев влиза в надпреварата за кмет на Община Сандански

 Пълна консолидация в ГЕРБ – Сандански, за кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат Пълна консолидация в ГЕРБ – Сандански, за кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат

Тежка катастрофа е станала тази сутрин край Сандански

05 Feb 2019 :: Sandanski1.com

...

Тежка верижна катастрофа с над 20 автомобила е станала тази сутрин на магистрала "Струма" край Сандански, съобщава Нова тв. Един човек е загинал, а много са пострадали. Правят се опити да бъат извадени хора от смачканите коли.

Според първоначална информация човек се е опитвал да спре движението, за да съобщи, че има пътен инцидент, но е бил блъснат от товарен автомобил.

Пожарни екипи правят опити да извадят хора от смачканите коли. За да стигнат до автомобилите, огнеборците се налага да се катерят по капаците и покривите на колите, които са буквално наблъскани една в друга, ракзакза и БГНЕС.

Ранените се извозват в болниците в Сандански, Петрич и Благоевград.

Движението в участъка се отклонява по обходни маршрути. Причината за тежкия инцидент най-вероятно е гъста мъгла в час пик около 8.00 ч., когато хората отиват на работа.

---

Последно, БНР: един загинал, млад мъж, премазан от ТИР, опитал се на предотврати тежката катастрофа, 14 ранени, трима в много тежко състояние, двама от тях са оперирани в Сандански, 30 коли са засегнати. Пострадалите са настанени в болниците в Сандански, Благоевград, Петрич. Много време е отнело да се разрежат ламарините, за да се извадят пострадалите. Мъгла и тежки атмосферни условия е причина, първоначалната версия на разследващите. Свидетел: на 20 метра нищо не се е виждаше, бързи действия на полиция и пожарна. Следователи от НСС работят на място. Движението е по обходен маршрут, посока в София.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041