Sandanski1.com

Лични лекари: Трябва да спрем заразата, иначе ще станем като Италия Лични лекари: Трябва да спрем заразата, иначе ще станем като Италия

ПОЗИЦИЯ. Sandanski1.com ще продължи внимателно да представя реалната картина на ситуацията в света, страната и града ПОЗИЦИЯ. Sandanski1.com ще продължи внимателно да представя реалната картина на ситуацията в света, страната и града

ДОПИТВАНЕ. Сандански. Семействата и дистанционното обучение на децата - как ще го посрещнете този път? ДОПИТВАНЕ. Семействата и дистанционното обучение на децата - как ще го посрещнете този път?

ВИДЕО. Кметът на Община Сандански Кирил Котев представи възможностите на новата Спортна зала ВИДЕО. Кметът на Община Сандански Кирил Котев представи възможностите на новата Спортна зала

23 Sep 2019 :: Sandanski1.com

Трибуните й имат 510 места за зрители, 10 от които - за инвалиди

Пред спортисти, представители на спортни клубове, самодейни състави и общественици днес кметът на Община Сандански Кирил Котев представи възможностите на новата Спортна зала.

Тя е една от малкото у нас, която предлага възможности за практикуване на всички колективни спортове на закрито.Залата е достатъчно широка, за да се играе хандбал и футбол, и – висока, за баскетбол и волейбол. Трибуните имат 510 места за зрители, 10 от които - за инвалиди.

Залата отговаря на всички съвременни стандарти за енергийна ефективност и безопасност. Към нея ще бъде обособен и нов парк с 15 дка площ, но на втория етап за цялостното ѝ завършване.

Към залата са изградени допълнителни, прилежащи помещения, заведение с тераса, склад с височина 6 м -за съхранение на спортно оборудване, медицински кабинет, съблекални, офиси и пр.

За нуждите на залата и всички спортни събития се изгражда паркинг, включително и такъв за автобуси, ново озеленяване с пешеходни алеи и нов автомобилен достъп от бул. „Свобода“, както и друг, свързващ Спортния комплекс със съседните жилищни квартали.Към момента текат последните довършителни дейности на обекта. Целта на общината е залата да бъде открита като част от цялостния Спортен комплекс и завършването на фаза II – обособяване на новата паркова площ. Очаква се двете фази да приключат до края на октомври.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041