Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18% Горанов е против по-ниски данъци. Прогнозира дори нужда ДДС да стане 24%, а данък печалба - 18%

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

Яне Янев: Екипът ни е силен, смел и образован! Обръщение на кандидата за кмет на общината

27 Sep 2019 :: Sandanski1.com

"Днес, в първия ден от кампанията, се обръщам към моите съграждани, към всички - независимо от това, къде работят и на кого са роднини. Подавам ръка на всеки за промяна и ново начало", казва лидерът на ПП РЗСОБРЪЩЕНИЕ
на Яне Янев към гражданите на Община Сандански

Уважаеми съграждани,


Заставам отново пред вас, за да Ви убедя, че заедно можем да премахнем корупционното котило от общината и да върнем управлението на града в ръцете на гражданите.

Мнението, че Сандански е жертва на корупцията, жертва на хищните лични интереси на клана Манолеви и поставеното му лице Котев не е просто предизборна фраза, а неоспорим факт, за който говори целия град.

Време е да кажем истината ясно и категорично.

Градът ни бе превзет от хора без морал под диктовката на кулската фамилия и узурпиран от шепа долнопробни персони като Васко Бореца, Андро Тубата, Венци Кита, Жоро Минерала и Катунския рекетьор, а Ванчо Овцата е новото лице в листата на ГЕРБ. Според хората от Сандански е срамно и позорно това да е така наречения „елит“ на града ни.

При сегашния модел Тотев – Котев общински съветник стана грозна дума, символ на далавери, изнудване и безогледно лапане от общинската софра. И пак същите са тръгнали с откраднатите пари да купуват гласовете на ограбените от тях хора.

МВР, Горското, УВЕКС и Стройкомтранс в Сандански са станали предизборни щабове на ГЕРБ, а шефа на полицията Щурков е напълно пощурял щом толкова явно брани отиващото си корумпирано котило.

Днес в първия ден от кампанията се обръщам към моите съграждани, към всички независимо от това къде работят и на кого са роднини. Подавам ръка на веки за промяна и ново начало.

С вашата подкрепа съм в състояние да превърна Сандански в:

 Град свободен от корупция;
 Град със солидни инвестиции и висок стандарт на живот;
 Град с развито гражданско общество;
 Град на модерните училища и болница със съвременно оборудване и доказани специалисти;
 Град с поддържани и чисти улици, нови паркинги и нова инфраструктура;
 Град на свободата и достойния живот на обикновения човек;
 Град, който осигурява бъдеще на младите и сигурност на семействата за работа и развитие.

Сега е моментът да се обединим, за да превърнем Сандански в модерен и богат град на достойни хора!

Чуйте обръщението* Съдържание на ПП РЗС - Сандански

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041