Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

БЗНС откри предизборната си кампания в Сандански с молебен срещу статуквото и вертикалните схемиБЗНС откри предизборната си кампания в Сандански с молебен срещу статуквото и вертикалните схеми

30 Sep 2019 :: Sandanski1.com

Кандидатът за кмет Атанас Василев ще се бори със скритата коалиция, която се подготвя в общината

ПП БЗНС откри кампанията си за местни избори в Сандански на 27-и октомври с молебен в едно от най-знаковите места в града – манастира „Св. св. Козма и Дамян“.

ПП БЗНС откри кампанията си за местни избори в Сандански

На събитието присъстваха кандидатът за кмет на партията Атанас Василев, вторият в листата за общински съветници Христо Ристосков, племенникът на Баба Ванга – Димитър Гайгуров, футболната легенда на Сандански Христо Златинов, Страхил Топалски, най-известната сръбска астроложка Ана Ракич Джурич и съпругът ѝ психологът Любомир Джурич.

ПП БЗНС откри кампанията си за местни избори в Сандански

„Ще се борим директно срещу корупцията и вертикалната схема за източване на общината от големите партии и най-вече срещу сегашния кмет Кирил Котев от ГЕРБ.

В момента има една оформяща се скрита коалиция, която уж прави избори поотделно, но партиите в нея правят предварителни договорености. Изненадата на този вот съм аз, различният и неочакван от познатите играчи, които определят статуквото.

ПП БЗНС откри кампанията си за местни избори в Сандански


Четирите досегашни играчи за местния вот в Сандански ползват методи, които са съществени за тях и са познати от гласоподавателите. Говорим за купуване и подреждане на гласове“, заяви Атанас Василев.

Съдържание на ПП "Български Земеделски Народен Съюз"

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041