Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019 Кирил Котев: Нова инвестиция от 100 хил. лв. за изграждане на читалище в с. Поленица, Сандански

01 Oct 2019 :: Sandanski1.com

===

С инвестиция от близо 100 хил. лв. ще бъде изградена нова сграда на читалището в с. Поленица, Община Сандански. Проектът за неговото финансиране е бил одобрен днес по европейската програма за развитие на селските райони, съобщи кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Кирил Котев в социалната мрежа.

„Ще бъде изградена нова сграда, която да отговаря на всички изисквания. Място, в което да се развиват талантите на децата и да се съхраняват традициите, които са ни завещани“, посочва Кирил Котев. Развитието на културата и надграждането на богата програма, която общината разви през последните 4 години е основен приоритет в програмата на кандидата за кмет.

„Така развиваме общината – не с обещания, а с работа, работа и пак работа. А когато говорим в бъдеще време е само когато знаем как ще изпълним утре това, с което се ангажираме днес“, подчертава Кирил Котев.

През последните 4 години в Община Сандански бяха реализирани проекти за над 2 млн. лв. в областта на културата. Реновирана бе сградата на Дома на културата, ремонт бе направен на Летния театър, изградена бе Градска художествена галерия, общинската библиотека е една от най-добре поддържаните, а няколко читалища в по-малките населени места бяха подпомогнати материално. В следващите години кандидатът за кмет Кирил Котев се ангажира, че културата ще продължи да бъде основен приоритет насочен и към децата, за да се насърчи от най-ранна възраст те да открият и развият своите заложби.

Съдържание на ПП ГЕРБ - Сандански

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041