Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

Кандидатът за кмет на Община Сандански Атанас Василев: Общината трябва да спре да играе ролята на недостъпна кула на власттаВИДЕО. Насаме с Атанас Василев - кандидат на БЗНС за кмет на Община Сандански. Защо нарича себе си Куражлията

06 Oct 2019 :: Sandanski1.com

На 62 години днес, Василев се върна към активен живот (и пое предизвикателството да се състезава за кмет), след вече излекувано крайно неприятно заболяванеВладее перфектно френски и английски език, има солиден международен опит, отлични бизнес контакти в цяла Европа, политически - в Брюксел.

Василев е откровен: това е предимството, което го отличава от останалите кандидати, гражданин е и на Франция.

Построил е 7 фабрики за строителни конструкции. Една е загубил - откраднали му я. Нека приемем, че това видео е само въвеждащо към него самия и идеите му за развитие на общината.

За три от тях - изненадващи, новаторски, категорично неочаквани и с потенциал за създаване на много висока добавена стойност - Атанас Василев разказва тук.

Те са: европейски панаир на водите, производство на спирулина и построяване на център за данни. Тук, в град Сандански.

Вижте, чуйте... как и с кого смята да управлява, ако бъде избран, посланието му към нас, избирателите...

За любознателните и решени да направят информиран избор умни хора предлагам две препратки по темите, изговорени от Атанас Василев.

---

A) Спирулина
B) Data центрове

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041