Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април Спадът в приходите на общините е 41% само през март и април

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019 Яне Янев: Ще има чистка за шефовете и по-добри условия за работещите!

09 Oct 2019 :: Sandanski1.com

...

Във връзка със системните спекулации в общински и държавни учреждения на територията на Община Сандански отговорно и категорично заявявам, че още при встъпването ми в длъжност кмет на община Сандански:

- Ще оттегля доверието си от управителите на общинските дружества УВЕКС и "Стройкомтранс" и звено "Общински пазари" и ще предприема необходимите правни действия за ревизия и отстраняване от длъжност на Крум Аргиров, Павел Ерменков и Илиян Фикинчев.
- Лично ще се срещна със служителите и работниците на трите общински структури и заедно ще обсъдим как да оптимизираме работата, да увеличим заплатите и да създадем по-добри условия на труд.
- Ще спра феодализма в училища и детски градини, ще въведа мандатност за директорите и ще дам възможност учителските колективи да изберат кой ще ги ръководи.


Няма да скрия от Вас, че протежетата на Сашо Манолев също ще бъдат освободени. Наясно съм какво прави всеки един от тях в детайли.

Знам как Ванчо Бойчев от пожарната в Сандански купува гласове, а няколко "горски" с фалшиви дипломи ядат и пият в несвяст в Плоски и после се качват на колите, а Жоро Минерала звъни в МВР, за да не ги закачат полицаите, за да покаже колко е велик.

Очаквайте и други интересни подробности в следващите дни.

Още първата седмица след встъпването ми в длъжност шефа на полицията Борис Щурков ще бъде освободен от началник на РУ на МВР - Сандански и ще бъде назначен за квартален на с. Пирин и малките села от катунския район, а брат му - Тошко Щурков, ще бъде предложен за монтьор в сервиза на Васко Бореца.

През 2020 г. в държавните учреждения в Сандански няма да има сталински методи на работа, тоталитарни порядки, интриги и страх. Ще дойде свобода и мотивация за спокойна и ефективна работа на общинските и държавни служители.

Съдържание на ПП РЗС - Сандански

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041