Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Повече от половината учителите не получават договорените допълнителни плащания за времето на дистанционното обучение Поне 50% учителите не получават договорените допълнителни плащания за времето карантината

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

Сандански: Отваря детската кухня в Дневни детски ясли „Обич“

21 May 2020 :: Sandanski1.com

.

Детската кухня в Дневни детски ясли „Обич“ отваря на 26 май /вторник/. Кухнята, която осигурява храна за най-малките, на възраст между 10 месеца и 3 години, ще възобнови работата си при спазване на всички противоепидемични изисквания и социална дистанция.

Възобновяване на работата по приготвянето на храната за децата ще се извършва при строго спазване на всички хигиенни изисквания - носене на лични предпазни средства и дезинфекция.

Здравословното състояние на служителите ще се контролира ежедневно. Всички закупени купони ще важат до изчерпването им и след 26 май.

Менюто ще бъде предназначено за деца от 10 месеца до 3 години и включва супа, основно ястие и десерт. Храната в кухнята ще се раздава в еднократни опаковки, произведени от материали, съответстващи на специфичните изисквания и предназначени за контакт с храни за деца.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041