Sandanski1.com

Лични лекари: Трябва да спрем заразата, иначе ще станем като Италия Лични лекари: Трябва да спрем заразата, иначе ще станем като Италия

ПОЗИЦИЯ. Sandanski1.com ще продължи внимателно да представя реалната картина на ситуацията в света, страната и града ПОЗИЦИЯ. Sandanski1.com ще продължи внимателно да представя реалната картина на ситуацията в света, страната и града

ДОПИТВАНЕ. Сандански. Семействата и дистанционното обучение на децата - как ще го посрещнете този път? ДОПИТВАНЕ. Семействата и дистанционното обучение на децата - как ще го посрещнете този път?

Уважаеми господин кмет на Община Сандански! Наско! Адашка!

21 Jul 2020 :: Sandanski1.com

....


Тъй като се опасявам, че пак няма да вдигнеш телефона, когато звъня по важни обществени дела, съм принуден да използвам алтернативния, но отдавна утвърден по своята ефективност канал за обратна връзка.

Точно 30 (тридесет) души сте, които бързо и ефикасно (с решение и действия) може да решите един проблем - безогледното каране на велосипеди по ул. "Македония".

А, за първи път ли чувате за проблема? Не съм изненадан...

Ето го...

Гамени превръщат улицата в трасе за екстремно каране на велосипеди. Когато граждани правят забележки, получават псувни, обидни думи и закани.

Днес един пикльо подвикна, че ще ми строши фотоапарата. Опита се да избяга.

Всуе!

Вече знам име, фамилия, училището, в което ще учи. В близките дни - заедно с някой от родителите му, ще го поканя на кафе в Полицията.

Това обаче не отменя усилието упоменатите 30 души да извършат една дребна услуга на хората, които са ги избрали, за да управляват интелигентно.

Сърдечно Ваш: Наското

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041