Sandanski1.com

Лични лекари: Трябва да спрем заразата, иначе ще станем като Италия Лични лекари: Трябва да спрем заразата, иначе ще станем като Италия

ПОЗИЦИЯ. Sandanski1.com ще продължи внимателно да представя реалната картина на ситуацията в света, страната и града ПОЗИЦИЯ. Sandanski1.com ще продължи внимателно да представя реалната картина на ситуацията в света, страната и града

ДОПИТВАНЕ. Сандански. Семействата и дистанционното обучение на децата - как ще го посрещнете този път? ДОПИТВАНЕ. Семействата и дистанционното обучение на децата - как ще го посрещнете този път?

Ковид 19 в детска градина „Дора Габе“ в Сандански Ковид 19 в детска градина „Дора Габе“ в Сандански

05 Oct 2020 :: Sandanski1.com

...

Детска градина „Дора Габе“ в Сандански ще бъде затворена за една седмица от утре, 5 октомври, заради положителни проби на Ковид 19 на помощния персонал.

Заповедта за спиране на работата на детското заведение е на кмета на Сандански Атанас Стоянов.

Това потвърди за Радио Благоевград директорът на детската градина Ели Котова: „Към момента имаме трима служители от помощния персонал, които са дали положителни проби за Ковид 19 – медицинска сестра, готвач и домакин.

Други служители от помощния персонал са в болнични заради простудни заболявания. Няма заразени сред учителите.

Предстои пълна дезинфекция на детската градина и препоръки за вземане на допълнителни мерки от РЗИ-Благоевград“, допълни Ели Котова.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041