Sandanski1.com

ДОПИТВАНЕ. Сандански: властта и ваксинирането. Неволна грешка или демонстрация на всепозволеност?

Пълна ревизия на община Сандански, която не само в областта на здравеопазването е наложила феодално управление

Съдов хирург с остра реакция по случая с ваксинираните в Сандански Съдов хирург с остра реакция по случая с ваксинираните в СанданскиРедакционни

Великобритания прави полеви болници

02 Jan 2021 :: Sandanski1.com

...

Великобритания задейства отваряне на полеви болници, създадени в началото на пандемията, съобщават Ройтерс и БНР. За четвърто поредно денонощие случаите на заразявания с Covid-19 надхвърлят 50 000. Страната влезе в първия ден на 2021 година с 53 285 заразени и 613 смъртни случаи. Една от жертвите е 8-годишно момче.

От ръководството на националното здравеопазване предупредиха, че следващите няколко седмици ще бъдат изключително трудни за болниците. Новият щам на вируса, който се разпространява много бързо, както и отсъствието на част от персонала усложняват обстановката. Лекарите предупреждават хората да приемат сериозно ситуацията и да следват разпоредбите, за да защитят здравеопазването.

На този фон, правителството взе решение всички основни училища в Лондон да бъдат затворени от понеделник и да преминат към онлайн обучение.

Първоначалните планове на правителството бяха част от училищата да отворят на 4 януари, но заради ситуацията с пандемията и протестите на местните власти, както и на профсъюзите, министрите отстъпиха.

Кметът на Лондон Садик Хан коментира, че „правителството най-сетне е проявило разум“.

���:

e-mail:

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041