Sandanski1.com

ДОПИТВАНЕ. Сандански: властта и ваксинирането. Неволна грешка или демонстрация на всепозволеност?

Пълна ревизия на община Сандански, която не само в областта на здравеопазването е наложила феодално управление

Съдов хирург с остра реакция по случая с ваксинираните в Сандански Съдов хирург с остра реакция по случая с ваксинираните в СанданскиРедакционни

ГЕРБ – Сандански, с подарък за първото бебе родено в общината през 2021 г.

08 Jan 2021 :: Sandanski1.com

===

Ваучер на стойност 200 лв. бе дарен на семейството, в което се роди първото бебе на 2021 г. в община Сандански. Инициативата е на общинския ръководител на ПП ГЕРБ и общински съветник Стоян Стоев и кметът на с. Поленица Гавраил Цветанов.

Средствата ще могат да бъдат използвани за бебешка козметика, памперси и други продукти свързани с детската грижа.

„Дните са трудни за всички и важно да насърчаваме младите хора да предприемат тази отговорна, но и най-хубава крачка в живота на всяко семейство – да имат свои деца“, подчерта Стоян Стоев. По думите му трябват повече подобни инициативи в подкрепа на младите семейства.

„Все още детските градини в Сандански са платени, въпреки поет категоричен ангажимент от общинската администрация те да бъдат безплатни. Хората имат нужда от конкретни мерки за подкрепа не от обещания, затова ще продължим да настояваме за повече действия от страна на местната власт“, коментира още той.

Бащата на първото бебе в Сандански – малката Йоана, благодари за жеста и подчерта, че това е важна подкрепа за семейството му, с която ще посрещне първите най-неотложни нужди свързани с детето. Момиченцето е трето в неговия дом и проплаква в първия ден на 2021 г.

Семейството живее в с. Поленица – близо до общинския център гр. Сандански. „Искахме да направим жест към родителите на първото бебе в Поленица, защото в наши дни все по-малко деца се раждат в българските села. Когато разбрахме обаче, че Йоана е първото бебе не само в селото, но и в цялата община към инициативата се присъедини и общинският съветник Стоян Стоев, който помогна жестът към семейството да бъде много по-голям“, обясни кметът Гавраил Цветанов.

���:

e-mail:

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041