Sandanski1.com

При 100% въведени протоколи: 6 партии влизат в НС При 100% въведени протоколи: 6 партии влизат в НС

„Изправи се! Мутри вън!“ предлага комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ

ВМРО е първа политическа сила в община Сандански, сочат резултатите при 100% обработени протоколиРедакционни

Мощни магнитни бури ни удрят през април, страдат и здравите

30 Mar 2021 :: Sandanski1.com

...

На метеочувствителните хора през първата половина на април ще им бъде тежко: магнитни бури ще се появяват една след друга и освен това ще се проточат. Учените казаха кога да бъдем подготвени за влошаване на здравето си.

На 28 март започна магнитна буря, която ще отшумява едва днес. През април първата буря ще се случи на 2-ри. Интензивността й ще бъде средна, но никой не е имунизиран от апатия, главоболие и обща слабост.

Доста силна буря ще настъпи на 8 април, пикът й ще бъде на 10 април. Очаква се явление със сила G1, така че си струва да се подготвите предварително за евентуален спад в производителността и влошаване на състоянието.

Последната буря ще се състои на 16-17 април. Освен това ще бъде изключително интензивна. Дори напълно здрави хора могат да усетят влиянието й.

Симптомите като спадане на кръвното налягане, сънливост, главоболие, рецидиви на хронични заболявания са чести. Препоръчваме ви да носите със себе си аптечка, за да избегнете тъжни резултати, пишеzdrave.to.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041