Sandanski1.com

При 100% въведени протоколи: 6 партии влизат в НС При 100% въведени протоколи: 6 партии влизат в НС

„Изправи се! Мутри вън!“ предлага комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ

ВМРО е първа политическа сила в община Сандански, сочат резултатите при 100% обработени протоколиРедакционни

Нинова протегна ръка към ИТН, ДБ и „Изправи се! Мутри вън!“ заради Летище София

06 Apr 2021 :: Sandanski1.com

===

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска от лидерите на формациите „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ още днес да излязат с позиция относно концесията на Летище София.

По думите на Нинова на заседанието на правителството утре ще бъде гласувано да се отсрочат плащанията на концесионера на летището за срок от 10 години, но той да получава такси и дивиденти за своята дейност.

От БСП алармират, че в последния момент кабинетът „Борисов-3“ сменя директори на ключови предприятия в страната, в това число ръководители на болници.

„Едно от първите ни действия при формиране на новия парламент и до формиране на ново правителство ще бъде да внесем мораториум върху такива сделки, които правителството на Борисов прави в последния момент“, призова Нинова.

„Дотогава призовавам и Слави Трифонов, и Христо Иванов, и Мая Манолова, всички, които сме се заявили антиГЕРБ и за промяна на паралелната държава още днес да излезем с категорични позиции по тези въпроси“, каза лидерът на БСП.

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041