Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Повече от половината учителите не получават договорените допълнителни плащания за времето на дистанционното обучение Поне 50% учителите не получават договорените допълнителни плащания за времето карантината

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

Новини от Twitter@sandanski1

Новини от Сандански

НАСЛЕДСТВО. "Предупреждение", от Николай Алексиев

Последният месец за 5% отстъпка при плащане на местни данъци и такси

В общините Сандански, Струмяни и Кресна започнаха разяснителни кампании по Проект BG16M1OP002-2.002-0013

Община #Сандански извършва третиране на обществените тревни площи срещу кърлежи и комари

Мачовете - с публика, от 5 юни

Гърция въведе 7-дневна карантина за влизащите в страната

15% от българите са имали трудности с достъпа до медицинска помощ по време на извънредното положение

90 свободни работни места са обявени тази седмица в Община Сандански

ИЗБОРИ'15

ВАЖНО за СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!!!, Профилирана Гимназия ВАЖНО!!! Профилирана Гимназия "Яне Сандански", прием 2020/2021

Обявена е за продан земеделска земя, много добра локация - недалеч от град Сандански Обявена е за продан земеделска земя, много добра локация - недалеч от град Сандански

ВАЖНО! Спортно училище - Сандански, обяви прием за учебната 2020-2021 година ВАЖНО! Спортно училище - Сандански, обяви прием за учебната 2020-2021 година

Щастливото събитие - повторното пускане на Синята зона в град Сандански, предстои в понеделник, 11 май. Честито, дерзайте!

Емоционалната интелигентност или как да управляваме емоциите - собствените и на другите

За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците

Местни избори 2019 Яне Янев: Ще спрем упадъка в селата, ще ги изчистим, подредим и обновим!

15 Oct 2019 :: Sandanski1.com

Поради големия зрителски интерес очаквайте в сряда 16.10.19г. от 20:30 ч. по ТВ ”РОДИНА” програмата за управление на Яне Янев за община Сандански

Екипа на РЗС продължава с обиколките си в селата на общ. Сандански.
В Лиляново Яне Янев заяви, че няма да допусне да бъде продадено училището и ще възстанови дейността на детската градина. Подчерта, че ще има възмездие за заграбените имоти и, че новия кметски наместник ще го изберат жителите на Лиляново и Стожа на общоселско събрание.


В Лешница Яне Янев представи кандидата за кмет на РЗС г-н Николай Смиленски и го обяви за почтен и работлив човек, на когото може да се разчита. Янев смята, че в Лешница трябва да се завърши канализацията, да се върне детската градина на общината и до края на новия мандат да се оправят улиците и тротоарите в селото.

Във Вълково Яне Янев подкрепи кандидатурата за селски кмет на Тони Ханджийски и каза, че преждевременното клане на прасетата е фарс и глупост, която сега по време на предизборната кампания е спряла. Какво се случи, да не би прасетата да оздравяха от предизборните речи на политиците попита реторично Яне Янев.

В Струма Яне Янев беше категоричен, че като кмет на община Сандански ще защити интересите на земеделските производители и няма да позволи чрез дъмпингов внос и схеми на софийски прекупвачи да страдат нашите производители.

В Лебница Янев каза, че е недопустимо в 21 век фекалните води от тоалетните на селото да са по улиците и да носят зарази и болести сякаш сме в най-изоставените квартали на Бангладеш. Трябва да задържим хората във все още живите села и да не допуснем в тях да останат само пенсионери, както е в повечето села на общината.
Ще дам всичко от себе си цяла България още в края на първия ми мандат да сочи Сандански като град с най-бърз темп на развитие и най-високи доходи.

---

Поради големия зрителски интерес очаквайте в сряда 16.10.19г. от 20:30ч. по ТВ ”РОДИНА” програмата за управление
на Яне Янев за община Сандански.

* Съдържание на ПП РЗС - Сандански

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3