Sandanski1.com

Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ Югозападна болница Ротари клуб Сандански дари 15 000 лева на МБАЛ "Югозападна болница"

Повече от половината учителите не получават договорените допълнителни плащания за времето на дистанционното обучение Поне 50% учителите не получават договорените допълнителни плащания за времето карантината

ДОПИТВАНЕ. Пандемията и ние, в град Сандански

Новини от Twitter@sandanski1

Новини от Сандански

НАСЛЕДСТВО. "Предупреждение", от Николай Алексиев

Последният месец за 5% отстъпка при плащане на местни данъци и такси

В общините Сандански, Струмяни и Кресна започнаха разяснителни кампании по Проект BG16M1OP002-2.002-0013

Община #Сандански извършва третиране на обществените тревни площи срещу кърлежи и комари

Мачовете - с публика, от 5 юни

Гърция въведе 7-дневна карантина за влизащите в страната

15% от българите са имали трудности с достъпа до медицинска помощ по време на извънредното положение

90 свободни работни места са обявени тази седмица в Община Сандански

ИЗБОРИ'15

ВАЖНО за СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!!!, Профилирана Гимназия ВАЖНО!!! Профилирана Гимназия "Яне Сандански", прием 2020/2021

Обявена е за продан земеделска земя, много добра локация - недалеч от град Сандански Обявена е за продан земеделска земя, много добра локация - недалеч от град Сандански

ВАЖНО! Спортно училище - Сандански, обяви прием за учебната 2020-2021 година ВАЖНО! Спортно училище - Сандански, обяви прием за учебната 2020-2021 година

Щастливото събитие - повторното пускане на Синята зона в град Сандански, предстои в понеделник, 11 май. Честито, дерзайте!

Емоционалната интелигентност или как да управляваме емоциите - собствените и на другите

За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците

Местни избори 2019. Йордан Кочев: Политиците да излязат от зоната на здрача и в дебат да покажат достойни ли са да управляват древния ни град

17 Oct 2019 :: Sandanski1.com

...

А вие искате ли предизборен дебат на самия площад в центъра на Сандански, пред всички големи местни и национални медии? Аз съм „За“, защото смятам, че това е висша форма на демокрация.

Така спряганите за най-силни опоненти, кандидат-градоначалници на древния Сандански ще покажат какво могат пред хората и ще бъдат директно обстрелвани от неудобните въпроси на будни граждани от Сандански, които ще представляват реална публика в реално време - защото политика се прави от народа и за народа!

Така както са правили истинска политика и демокрация древните елини в Гърция. Така както горе високото на Акропола, атиняни са се учили на демокрация от древните гръцки философи и там дето обикновените граждани са защитавали своите интереси. Стига комфортни медийни обстановки и подготвени въпроси! Подкрепям с две ръце предложението на Яне Янев кандидатите да излезнат от зоната на здрача и да застанат пред всички санданчани, за да покажат какво могат очи в очи в дебат пред всички жители на града.

Ето това е истинска политика!

Аз смятам, че интереса ще бъде не само регионален, а огромен и отразен на национално ниво и няма да има друг такъв аналог за местни избори. Санданчани ще бъдат иноватори и ще покажат как се прави реална политика в древния Свети врач. Ще могат да участват пряко в диспута и така реално ще решат кой заслужава да бъде избран, защото властта принадлежи на народа, дава се от народа и се взима от него. Властта по своята същност е и голяма отговорност, затова като жители на Сандански носим и отговорност пред избора си.

С това свое предложение, лично за мен Янев красноречиво доказа, че е политик с главно П, че е сред народа, че не го е страх да се изправи пред никого, и за пореден път доказа защо беше личен съветник на Борисов и защо се ползва до ден днешен с доверието му. Успех!

----

Йордан Кочев е инженер завършил УАСГ. Работил е в държавни институции и строителни фирми. Сега е на ръководна позиция в една от уважаваните пътностроителни компании „Пътстрой 92“ ЕАД.

* Съдържание на ПП РЗС - Сандански

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3