Sandanski1.com

Маските остават задължителни на закрито и през август Маските остават задължителни на закрито и през август

Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански! Напомняме! Нека проявим разум, търпение и воля - за здравето на всички и доброто на #Сандански!

Първо основно училище Първо основно училище "Св. Климент Охридски" ще има физкултурен салон

Новини от Twitter@sandanski1

Новини от Сандански

Кой и какво крие за КОВИД-19 в Сандански

500 евро минимална заплата през 2024 г. предлагат синдикати

Общинските данъци тръгват рязко нагоре през 2020 г.

Извънредното положение се удължава с месец

Очакват ръст на кандидатстващите за енергийни помощи за зимата

Годишното отчетно събрание на Ловно-рибарско дружества "Сокол 1920" се състоя днес

Индустриалните паркове трябва да съживят регионите в България

Сдружение на Югозападните общини е за отпадане на мораториума за разпореждане със земите по чл. 19

ИЗБОРИ'15

ВАЖНО за СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!!!, Профилирана Гимназия ВАЖНО!!! Профилирана Гимназия "Яне Сандански", прием 2020/2021

Обявена е за продан земеделска земя, много добра локация - недалеч от град Сандански Обявена е за продан земеделска земя, много добра локация - недалеч от град Сандански

ВАЖНО! Спортно училище - Сандански, обяви прием за учебната 2020-2021 година ВАЖНО! Спортно училище - Сандански, обяви прием за учебната 2020-2021 година

Щастливото събитие - повторното пускане на Синята зона в град Сандански, предстои в понеделник, 11 май. Честито, дерзайте!

Емоционалната интелигентност или как да управляваме емоциите - собствените и на другите

За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците

За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците За по-чист град: Община Сандански продължава поетапното миене на улиците

15 Apr 2020 :: Sandanski1.com

...

Във връзка с предстоящите светли християнски празници и Празника на град Сандански, Община Сандански продължава дейностите по поетапно миене на улиците в града, които се извършват по строго определен график.

Машинното миене ще се осъществява основно през нощта, за да се избегнат автомобилни задръствания и да не се създава неудобство на гражданите.

Миенето стартира от централните пътни артерии и ще продължи до края на месец април, като ще бъдат обхванати главните градски улици и прилежащите им преки.

Почистването на улиците ще подобри състоянието на пътните настилки, както и качеството на въздуха в града чрез намаляване на праха, натрупан по тях, вследствие на зимния период и извършените ремонтни работи.

Междувременно продължава дезинфекцията на открити обществени пространства, като улици, паркове, алейна мрежа, детски, спортни площадки и междублокови пространства. Дезинфекцията ще бъде съобразена с графика по измиване на улиците и ще се извършва след почистването.

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041 :: 0746 3 000 3