Sandanski1.com

Борисов плаши с орди от мигранти, ако не е на власт Борисов плаши с орди от мигранти, ако не е на власт

Депутатите отхвърлиха субсидия от 1 лев на глас Депутатите отхвърлиха субсидия от 1 лев на глас

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

Голяма баня - зона на абсолютно блаженство! Голяма баня - зона на абсолютно блаженство!

17 Feb 2021 :: Sandanski1.com

В наши дни на пазара се предлага разнообразен асортимент от артикули за собствениците на просторни бани

Всяка баня може да се превърне в оазис на зашеметяваща естетика и комфорт. С тази публикация ще разгледаме някои полезни съвети за реновиране на банята в зависимост от пространството, с което разполагате.

Ако сте щастлив собственик на жилище с просторна баня, ще можете да избегнете много от проблемите, с които се сблъскват собствениците на стандартните триметрови бани.

Например, не е нужно да избирате между вана и душ и може да се наслаждавате на предимствата и на двете. Можете да използвате всички цветове в дизайна. Дори изобилието от черно в декора може да създаде елегантно и луксозно пространство.

Наличието на допълнителни квадратни метри ви позволява да избягате от проблема за спестяване на пространство.

Същевременно ви позволява да изберете водопроводната мрежа и мебелите, които искате, а не тези, които отнемат по-малко място. В допълнение към обичайния набор вана, мивка и тоалетна, можете да закупите и друга водопроводна инсталация като биде, например. То не е задължително, но е много удобно.

В наши дни на пазара се предлага разнообразен асортимент от артикули за собствениците на просторни бани. На първо място, това е, разбира се, ваната.

Забравете за стандартните вани, в които човек със средна височина трудно може да се побере. Днес можете да заложите на кръгла хидромасажна вана с огромни размери като в холивудски филм или да инсталирате вана върху повдигнат подиум, към която води стръмна стълба.

Сега е модерно, освен стандартните МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ , като етажерки, рафтове и нощни шкафчета, да се поставят столове или кресла в банята, като по този начин се създава истинска зона за комфорт и релаксация.

Не забравяйте за аксесоарите. Те ще ви помогнат да обедините всички елементи на декора заедно - да се свържат пода, стените, тавана и мебелите.

Когато реализирате вашия дизайнерски проект, можете да се отпуснете във ваната в комфортната среда на вашата обновена баня, изпитвайки истинско блаженство!

Източник: vsichko-za-baniata.com

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041