Sandanski1.com

Борисов плаши с орди от мигранти, ако не е на власт Борисов плаши с орди от мигранти, ако не е на власт

Депутатите отхвърлиха субсидия от 1 лев на глас Депутатите отхвърлиха субсидия от 1 лев на глас

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

Какви са възможностите за заеми до заплата?Какви са възможностите за заеми до заплата?

17 Feb 2021 :: Sandanski1.com

Асортиментът от кредитни карти, издавани от различните банки, е разнообразен

Много хора често имат спешна нужда от пари точно преди заплата. Тогава обикновено те започват да търсят помощ от близки и приятели. Понякога се получава, друг път не.

Но днес има много други възможности човек да реши финансовия си проблем – например, ЧРЕЗ ЗАЕМ ДО ЗАПЛАТА . Тази опция е много удобна и не е нужно да се унижавате пред никого.

Кредитна карта

Понякога единственото, от което се нуждаете, е само да имате кредитна карта. Използването на кредитна карта е много лесно, тя ви дава сигурност, защото винаги можете да изтеглите определена сума пари от нея. Колко точно, това вече зависи от личния ви кредитен лимит. Разбира се, той не е константа и винаги може да бъде повишен от банката, ако тя прецени, че сте надежден кредитополучател.

Асортиментът от кредитни карти, издавани от различните банки, е разнообразен. Всичко зависи от вашето ниво на платежоспособност. Човек може да получи всяка една кредитна карта, която го интересува. Ако обаче кредитният лимит не ви устройва, тогава можете да кандидатствате за един от многобройните видове потребителски заеми.

Микрокредитиране

Микрокредитите са най-популярни и хората винаги могат да разчитат на тях когато спешно се нуждаят от пари. Такъв кредит се издава бързо и лесно, но лихвеният процент е по-висок, ако трябва да се прави паралел между него и този, при потребителските кредити. Затова помислете, преди да кандидатствате.

Експресни заеми от банки

Съществуват и експресни заеми, които се отпускат от банки по опростена схема, като за техния размер банката се ръководи от нивото на платежоспособност на кредитополучателя.

Обезпечени кредити

Друг начин за решаване на финансови затруднения е тегленето на обезпечен заем. Ако човек има някакъв вид имущество, тогава банката може да го вземе под гаранция и да му отпусне необходимата сума.

Стоков кредит

Можете да получите заем не само в банката, но и в магазина, в случаите, когато ви трябват пари, за да закупите определени стоки.

Източник: https://vsichki-krediti.com/

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041