Sandanski1.com

Борисов плаши с орди от мигранти, ако не е на власт Борисов плаши с орди от мигранти, ако не е на власт

Депутатите отхвърлиха субсидия от 1 лев на глас Депутатите отхвърлиха субсидия от 1 лев на глас

Четвърт от българите живеят под прага на бедносттаРедакционни

Най-новите тенденции при дамските сандали Най-новите тенденции при дамските сандали

17 Feb 2021 :: Sandanski1.com

...

Всяка една почитателка на модата вероятно с интерес следи какви са новите предложения на дизайнерите през новия сезон. Сега ще обърнем по-подробно внимание на някои от най-интересните предложения.

Флорален принт и ярки цветове


Ярките цветове през 2021 г. САНДАЛИ са безспорна тенденция.Класиката през новия сезон успешно е заменена от различни модели, изработени с фантазия и впечатляващи със своя футуристичен дизайн. Те идват в необичайни цветове и щампи, както и са издържани в геометрични форми - по отношение на токчетата и декоративните елементи. И всичко това е съчетано с ненадминато удобство.

Сред моделите се открояват най-вече тези, при които доминират следните флоралните принтове:

• пролетни цветни лехи
• ярко червени цветя
• полски растения
• розови пъпки

Естествено, модните сандали няма как да минат без модели, решени в графични шарки, най-често обагрени в малиново, жълто, оранжево, изумруд и люляк.

Платформата - най-забележимата тенденция

Модните сандали на 2021 г. обикновено идват на голяма платформа и са перфектни за съчетание с ежедневните тоалети.

Сред материалите веднага се откроява лекия и издръжлив корк, който изглежда нежен и спретнат на женския крак. Що се отнася до тънките каишки, които обгръщат глезена, то те са също много актуални.

Изумителни форми на токчетата

Формите на токчета, представени от дизайнерите през 2021 г., този път изумиха всички ценители на модата. Тяхната необичайна форма се превърна в една от най-забележимите тенденции. Става дума за модели с правоъгълни, квадратни или трапецовидни токове, чийто цвят е най-често контрастен с основния цвят на модела. Дори и вече да притежавате някой подобен чифт, не е лошо да се сдобиете и с още няколко - тези сандали никога няма да излязат от мода, а перфектно ще подчертаят елегантността и женствеността на всяка дама.

Ниски сандали

Тъй като комфортът остава на мода през 2021 г., много дизайнери са заложили на ниските сандали. Тези модели са перфектни за ежедневието и със сигурност ще ви дарят с удобството, което заслужавате.

Източник: MES.BG

************************************************************** ЗА НЕЗАВИСИМА РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА НА Sandanski1.com МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ ПРЕЗ PayPal **************************************************************

Sandanski1.com :: e-mail: pr@sandanski1.com :: Skype: aceheart :: Mob.: 0879 314 041